Методист факультету № 5 Дар’я Куца завітала до Хмельницького відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області та Хмельницького об’єднаного міського військового комісаріату, щоб розповісти про Харківський національний університет внутрішніх справ, його славетну історію та традиції.

Вона поспілкувалася із заступником начальника відділу поліції – начальником слідчого відділу підполковником поліції Олегом Алексєєвим і начальником відділу кадрового забезпечення майором поліції Олександром Дорошем. «Харківський національний університет внутрішніх справ знаний по всій Україні, – зазначив Олег Дмитрович, – хоч відстань між нашими обласними центрами велика, але я впевнений, що знання цього варті. У нашому відділі поліції та його територіальних відділеннях працюють випускники різних вишів. Говоритиму за слідчих, оскільки я їх керівник, – випускники слідчого факультету ХНУВС прибувають на службу із хорошою базовою підготовкою, і, звичайно, ми б хотіли мати у підрозділі більше таких кваліфікованих та компетентних кадрів. Випускники шкіл уже цікавляться новим набором та можливістю навчатися в поліцейському університеті. Сподіваюсь, що наша співпраця буде покращуватись з кожним роком, і відносно далека відстань не стане на заваді отриманню якісної вищої освіти».

Також представник ХНУВС Дар’я Куца поспілкувалась із заступником військового комісара Хмельницького об’єднаного міського військового комісаріату підполковником Сергієм Чорноконем.

ВЗГ ХНУВС