З нагоди Дня Конституції України у Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулися спортивні змагання серед збірних команд факультетів № 2, № 3 та поліцейських офіцерів громад, які проходять навчання в університеті.

Відкрив спортивний захід перший проректор університету Олександр Моргунов. Присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять воїнів, що загинули, захищаючи Україну, а також мирних громадян, які стали жертвами російської агресії. Звертаючись до учасників змагань, перший проректор зазначив, що фізична підготовка важлива для виховання майбутнього поліцейського. Спортивні заходи сприяють її розвитку, виховують у молоді морально-вольові якості, популяризують спорт та здоровий спосіб життя. Перший проректор побажав учасникам творчої наснаги та наполегливості на шляху до перемоги.

Перед початком турніру Олександр Моргунов провів кілька товариських зустрічей з курсантами із настільного тенісу. Спортивні змагання складалися з двох етапів. Перший – квестовий – з пошуку чотирьох наземних об’єктів на визначеній території з використанням безпілотних літальних апаратів. Переможці в командній першості будуть визначені за кількістю знайдених наземних об’єктів і кращим часом виконання завдання. Другий етап – це змагання з настільного тенісу в особистій першості. Ігри проводилися до двох перемог згідно з діючими правилами за олімпійською системою до 11 очок.

Курсанти, які виявили найкращі результати, увійдуть до складу збірних команд Харківського поліцейського вишу для подальшої участі у змаганнях різного рівня.

ВЗГ ХНУВС