Про це заявила Державний секретар МВС Інна Ящук під час третього засідання Наукової ради. Як голова ради вона заслухала результати роботи наукової та науково-технічної діяльності в системі МВС, а також окреслила завдання, які ще належить виконати.

«Я хочу зазначити, що жодної наради, жодного спілкування з науковцями, освітянами нашого Міністра не було розпочато без тези, що все сьогодні має бути спрямоване на наближення перемоги. Наші наукові здобутки та наукова діяльність має бути спрямована на перемогу», - наголосила Інна Ящук.

Державний секретар зауважила, що метою засідання Наукової ради є питання організації нормативно-правового забезпечення науково-методичної, науково-технічної діяльності в МВС. На цьому наголошує Міністр МВС Ігор Клименко. Адже, всі наукові та освітні здобутки допомагають реалізувати завдання, які стоять перед органами системи МВС, а саме: забезпечення внутрішньої безпеки держави в умовах війни.

Водночас на засіданні Наукової ради окреслили стан та перспективи реалізації міжнародних наукових, науково-технічних інноваційних проектів та стан впровадження результатів наукових досліджень у практичній діяльності, діяльності освітньо-наукового порталу Міністерства внутрішніх справ. 

Крім того, було заслухано про результати Конкурсу наукових робіт здобувачів першого рівня вищої освіти закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання, що належить до сфери управління МВС у 2022-2023 навчальному році. 

Також під час засідання Наукової ради від імені Міністра МВС Інна Ящук вручила нагороди представникам наукових установ, закладів освіти та органів системи Міністерства внутрішніх справ з нагоди Дня науки.

«Дозвольте мені ще раз подякувати всім тим, хто долучився до серйозних здобутків і ще раз привітати усіх, хто щойно отримав високі відзнаки різного рівня від Міністра МВС. Дякую колективам, дякую керівникам закладів освіти і установ МВС за те, що ми маємо таких людей. Дякую усім за натхненну працю в цей непростий час, але саме з такими здобутками, саме так працюючи, ми наближаємо нашу перемогу», - подякувала присутнім Інна Ящук.

Департамент комунікації МВС України