Помічник ректора Віктор Слиш та представник відділу рекрутингу та профорієнтаційної роботи Ігор Овчаренко провели профорієнтаційний захід у Вороновецькій територіальній громаді Вінницької області. Цей захід проходив у день, коли на території громади проводився захід, присвячений  п’ятиріччю втілення на території  ОТГ проєкту «Поліцейський офіцер громади». Завдяки йому основні зусилля зосереджені на забезпеченні високого рівня безпеки та правопорядку в населених пунктах  Вороновицької Територіальної громади.

Представники ХНУВС Віктор Слиш та Ігор Овчаренко зустрілися з головою громади Олександром Ковінько, начальником відділу освіти, культури, туризму та спорту Оленою Оцверою, поліцейськими офіцерами громади, директорами шкіл та ліцеїв. Представники університету ознайомили їх з перевагами вступу до вишу, особливостями вступної кампанії 2023 року, можливостями подальшого працевлаштування випускників.

Віктор Слиш та Ігор Овчаренко провели профорієнтаційну зустріч з випускниками Комунального закладу “Вороновицький ліцей”  Вороновицької селищної ради. Вони ознайомили учнів з професіями, які можна отримати в університеті та відповіли на їхні запитання.

ВЗГ ХНУВС