Відділом рекрутингу та профорієнтаційної роботи ХНУВС проведена онлайн-зустріч із випускниками Чернівецької області на тему «Особливості вступу і навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ у 2023 році».

Проректор університету Анатолій Клочко та помічник ректора Віктор Слиш ознайомили потенційних абітурієнтів з історією вишу, його відомими випускниками та перевагами навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ. Розповіли про наукові, спортивні, культурні досягнення університету.

У заході взяли участь представники усіх факультетів, керівництво Сумської філії та Кременчуцького льотного коледжу, які презентували свої підрозділи. Начальниця відділу організації відбору УКЗ ГУНП у Чернівецькій області Оксана Зелепуга довела до присутніх порядок подання заяв та інших документів для формування особових справ, проходження військово-лікарської комісії. Начальниця відділення з ЄДБО з питань освіти та студентами ВКЗ ХНУВС Марина Давидова детально розповіла про різницю подачі документів на державну та бюджетну форми навчання.

Усього до зустрічі підключились 198 локацій, а взяли участь понад 250 гостей. Усіх бажаючих запросили доєднатись до наступної зустрічі, проведення якої планується 24 квітня 2023 року.

ВЗГ ХНУВС