Випускники Комунальної установи Сумська СШ № 29 з були запрошені викладачем кафедри гуманітарних дисциплін Анною Решитько до навчальних лабораторій Сумської філії ХНУВС, зокрема до кабінету криміналістики.

 Під час зустрічі Анна Решитько розповіла про напрями підготовки здобувачів освіти, умови вступу та процедуру подання усіх необхідних документів.

Цікаву екскурсію провів досвідчений криміналіст, старший викладач кафедри юридичних дисциплін Віктор Кисельов. Він ознайомив з особливостями холодної та вогнепальної зброї, специфікою інструментарію та технікою розслідування злочинів тощо. Присутні на практиці перевірили дію спеціальних засобів, які широко використовуються криміналістами у роботі. Учні також отримали можливість перевірити оригінальність купюр і документів,з робили відбитки пальців. Підвищену увагу викликали пістолети й ножі.

Школярі ставили безліч запитань криміналісту й отримали на них вичерпні відповіді. Майбутні абітурієнти висловили впевненість, що отримана інформація може стати корисною і в повсякденному житті.

Сумська філія ХНУВС