Професорка кафедри теорії та історії держави і права Харківського національного університету внутрішніх справ Юлія Загуменна успішно завершила підвищення кваліфікації в межах Зимової школи молодого науковця 3.0., яка проводилася за підтримки Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України.

Школа молодого науковця – унікальний освітньо-науковий проєкт Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України. Пріоритетним завданням її діяльності є формування унікального науково-інноваційного простору, надання консультативної допомоги молодим вченим, сприяння підвищенню якості наукових досліджень, професійному зростанню та ефективній підготовці конкурентоспроможного вченого в сучасних умовах України.

У рамках Зимової школи були розглянуті теми: «Правові аспекти академічної доброчесності», «Дао вченого», «Цифрові відкриті системи та сервіси для організації і проведення наукового дослідження: поради для аспірантів та молодих учених», «Публікація: від пошуку натхнення до фідбеку», «Роль нетворку в кар’єрі вченого: власний досвід роботи в Eurodoc».

ВЗГ ХНУВС