Курсантки першого курсу факультету №1 Аліна Чумак та Анастасія Петрович разом із доценткою кафедри кримінального права і кримінології, кандидаткою юридичних наук, доценткою Тетяною Шевчук взяли участь у роботі науково-практичної конференції за темою «Освіта в умовах воєнного стану: практичний аспект». Було обговорено низку актуальних проблем, присвячених адаптації освітнього процесу під умови воєнного стану, а також специфікації гуманітарних компонентів вищої освіти до запитів формування оборонної свідомості, спрямування творчих зусиль здобувачів освіти на формування й зміцнення інтелектуального потенціалу національного спротиву агресору. Результати конференції було обговорено на засіданні наукового гуртка.
Членкині наукового гуртка курсантки 2 курсу факультету №1 Ніка Коломієць та Юлія Титаренко пройшли тренінговий курс підвищення кваліфікації на платформі онлайн-освіти Prometheus за темою «Як протидіяти сексуальному насильству, пов’язаному з війною, та надавати допомогу постраждалим: що має знати кожен та кожна».
Підвищення кваліфікації майбутніх правоохоронців – це базис гармонійного розвитку їх, як спеціалістів високого рівня професіоналізму. Отримання нових знань, умінь і навичок, орієнтуватись в насиченому широкому інформаційному просторі, критично мислити, аналізувати та узагальнювати інформацію, прогнозувати події і явища, знаходячи оптимальні шляхи вирішення професійних задач у сучасному світі, який швидко змінюється, – запорука якісної вищої освіти.

ВЗГ ХНУВС