Деканеса факультету № 6 Оксана Брусакова, її заступник Костянтин Свердлін, завідувачка кафедри правоохоронної діяльності та поліціїстики Ірина Панова, професорка кафедри Світлана Попова та викладач кафедри Дар’я Глушкова провели онлайн-зустріч на тему вступної компанії 2023 року з керівництвом та учнями випускних класів низки шкіл Харківщини. Серед них: комунальний заклад "Багаточернещинський ліцей" Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області, комунальний заклад "Гришівський ліцей" Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області, комунальний заклад "Шевченківський ліцей" Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області та комунальний заклад "Катеринівський ліцей" Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області.

Учасникам зустрічі представили демонстраційні слайди про факультети та спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців у ХНУВС, розповіли про переваги навчання у Харківському поліцейському виші, зокрема про особливості навчання на факультеті № 6, роз’яснили правила вступу до університету, ознайомили з роботою підготовчого відділення, діяльністю кафедри військової підготовки. Було продемонстровано відеоролик про університет.

Під час зустрічі також розглядалися питання необхідності отримання знань у воєнний та післявоєнний період, значення освіти та науки для кожного українця. Учні ставили багато запитань, зокрема й таких, чи важко вчитися в онлайн-режимі.

ВЗГ ХНУВС