Старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії з проблем інформаційних технологій та протидії злочинності у кіберпросторі Харківського національного університету внутрішніх справ Захар Демидов взяв участь у вебинарі «The Evolution of SMS Toll Fraud: Understanding the Threats and Solutions».
Шахрайство з використанням SMS-повідомлень – це загроза, що постійно розвивається, і методи зловмисників поступово змінюються. Шахрайство з телефонним зв’язком має складний багатоетапний потік атак, який розробники зловмисного програмного забезпечення продовжують удосконалювати, і це коштує компаніям мільйони доларів на місяць у вигляді шахрайських SMS-повідомлень.
Учасники вебінару, який провели засновник і генеральний директор Arkose Labs Кевін Госшалк і інженерний менеджер відділу безпеки в Snap Inc Нік Рева, отримали глибше розуміння загрози, що розвивається через SMS, шахрайство та способи використання шкідливих ботів для його здійснення.
Спікери розглянули наступні теми: «Техніки, які використовуються в атаках, керованих людьми та ботами», «Найновіші рішення для захисту від ботів», «Найкращі методи захисту вашої організації».

ВЗГ ХНУВС