З нагоди Всесвітнього дня письменника відділом соціально-гуманітарної роботи для здобувачів вищої освіти Харківського національного університету внутрішніх справ було організовано зустріч з вінницьким письменником, краєзнавцем і журналістом Олександром Дмитруком. Захід відбувся у читальній залі Вінницької обласної наукової універсальної бібліотеки ім. В.Д. Отамановського. 

Олександр Дмитрук є людиною, яка гостро відчуває пульс сучасності, але також вивчає і любить історію свого рідного краю та є автором декількох книг про козацьку добу вінницького краю, активістом із відродження духовної спадщини українського козацтва та козацького руху на Вінниччині. 

Праця журналіста-кореспондента Національної радіокомпанії України, кіносценарний досвід, погляди на різні питання розвитку України – це ті теми, які жваво обговорювалися з майбутніми правоохоронцями. Подібні зустрічі молоді з представниками творчої еліти – це можливість сприйняти найкращий досвід старших поколінь українців й долучитися до сучасної національної культури.

ВЗГ ХНУВС