До МВС України на ім’я глави відомства Арсена Авакова надійшов лист-подяка від Департаменту юстиції США. Міжнародні експерти висловлюють подяку за співробітництво в реалізації проектів, що виконуються Міжнародною програмою підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування Департаменту юстиції США (ІСІТАР) в рамках технічної допомоги Уряду Сполучених Штатів Америки.

 

Експерти програми ICITAP вітають у листі весь особовий склад МВС України з професійним святом Дня міліції та бажають витримки, наснаги, професійних досягнень та реалізації планів.

 

«Протягом цього року Міністерство внутрішніх справ України, попри складну ситуацію в країні, суттєво активізувало підтримку Програми ІСІТАР та сприяло в досягненні цілей та завдань Програми, зокрема, в частині підвищення кваліфікації та реформування, впровадження стандартів та підвищення ефективності підготовки фахівців.

 

Програма ІСІТАР висловлює щиру вдячність: заступнику Міністра Сергію Яровому; радникам Міністра пані Ірині Губенко, пану Владиславу Криклію та пану Антону Геращенку».

 

Крім того, Експерти програми ICITAP висловлюють подяку Головному штабу МВС; Управлінню зв'язків із громадськістю; Управлінню боротьби з кіберзлочинністю; Департаменту громадської безпеки; Департаменту кадрового забезпечення; Експертній службі МВС України та ДНДЕКЦ, а також територіальним підрозділам НДЕКЦ в Вінницькій, Черкаській, Миколаївській та Львівській областях; Національній академії внутрішніх справ; Харківському національному університету внутрішніх справ, керівництву та особовому складу Факультету підготовки фахівців для підрозділів боротьби з кіберзлочинністю та торгівлею людьми; Керівництву ГУМВС та УМВС в Львівській, Волинський, Хмельницькій та Херсонській областях, міськім відділам міліції в містах Нова Каховка, Луцьк та Кам'янець-Подільський; ГУБОЗ МВС України.

 

«Також Програма ІСІТАР має за честь подякувати Управлінню міжнародних зв'язків МВС України, яке було та залишається ключовою ланкою в процесі співпраці Програми ІСІТАР та МВС України. Завдяки злагодженій роботі співробітників Управління було успішно реалізовано цілий ряд заходів за участю іноземних експертів Програми ІСІТАР, керівного складу МВС України та представників територіальних підрозділів Міністерства.

 

Програма ІСІТАР високо цінує кваліфікацію, досвід, готовність до співпраці та відданість своїй справі усіх вищезазначених осіб та співробітників управлінь, департаментів, навчальних закладів та служб МВС України, та висловлює свої вітання і щире сподівання на подальшу плідну співпрацю.

 

З повагою,

Роберт Пікок

Старший радник з правоохоронних питань

Регіональний програмний офіс

Департамент юстиції США/ ІСІТАР».

http://mvs.gov.ua/mvs/control/main/uk/publish/article/1280702