Навчальне видання «Настанови з накладення арешту на майно в кримінальному провадженні та передання його в управління уповноваженим органам: науково-методичні рекомендації» передали до бібліотеки в.о. декана факультету №1 Віталій Романюк і доцентка кафедри кримінального процесу та організації досудового слідства Оксана Пчеліна.
У праці розглянуто нормативні підстави та процесуальний порядок накладення арешту на майно в кримінальному провадженні та передання його в управління уповноваженим органам. Визначено особливості тактики накладення арешту на майно в кримінальному провадженні, організації та реалізації управління арештованим майном. Здійснено аналіз міжнародного досвіду накладення арешту на майно в кримінальному провадженні та передання його в управління уповноваженим органам; запропоновано шляхи його впровадження в практичну діяльність вітчизняних органів досудового розслідування.
Науково-методичні рекомендації призначені для практичних працівників правоохоронних органів, науковців, викладачів, курсантів, студентів, слухачів, ад’юнктів, аспірантів та докторантів.
Більш детально з виданням можна ознайомитися в бібліотеці університету.

ВЗГ ХНУВС