Керівництво факультету №6 ХНУВС разом із працівниками підготовчого відділення провели чергову онлайн-зустріч із майбутніми абітурієнтами. Були запрошені учні та їх батьки, керівники й вчителі середніх навчальних закладів м. Харкова – ЗОШ №№ 40, 56, 70, 71, 118, 167 та Харківської області – Серпневий та Старомерчицький ліцеї Валківської міської ради, Мереф’янський ліцей. У конференції взяли участь понад 60 осіб.
Деканеса факультету №6 Оксана Брусакова розповіла учасникам заходу про Харківський національний університет внутрішніх справ, ознайомила з особливостями вступу та спеціальностями, які можна здобути, навчаючись в університеті, умови вступу та навчання на факультеті №6. Старшокласників було запрошено взяти участь в олімпіаді «Кібердослідник». Завідувачка підготовчого відділення Оксана Малютіна розповіла про умови навчання на підготовчому відділенні факультету №6. Вона зазначила, що для зручності слухачів заняття проводитимуться щосуботи, також для них створені окрема телеграм-група https://t.me/pidgotovchikursihnuvs та e-mail: [email protected] – для прийняття заяв від абітурієнтів. Телефон підготовчого відділення: (066) 68-79-579.
Заступник декана факультету №6 Костянтин Свердлін і працівники підготовчого відділення відповіли на запитання учасників онлайн-заходу.

ВЗГ ХНУВС