У межах профорієнтаційної роботи представниці кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету № 6 - завідувачка Ольга Гетманець та доцентка Дар’я Коробцова - провели профорієнтаційну онлайн-зустріч з учнями, їх батьками та керівництвом Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 28. У заході взяли участь деканеса факультету № 6 Оксана Брусакова та завідувачка підготовчого відділення Оксана Малютіна.

Зустріч з майбутніми абітурієнтами розпочалась із вітального слова Оксани Брусакової, яка розповіла про особливості навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ, спеціальності, за якими готують фахівців, ознайомила з умовами та порядком вступу абітурієнтів на факультет № 6. Представниці кафедри розповіли про можливості, що відкриваються для студентів, які опановують обрану спеціальність. Вони зазначили, що підготовка зокрема за спеціальністю «Фінанси банківська справа та страхування» здійснюється згідно вимог і потреб сучасного стану, тому потрібно робити акцент на компетентностях, які дозволять за участі майбутніх фахівців відбудувати та відновити після війни економіку держави. Про роботу підготовчого відділення на факультеті № 6 розповіла Оксана Малютіна й зазначила, що для зручності абітурієнтів заняття проводяться щосуботи.

На завершення заходу представниці університету подякували усім учасникам, що приєднались та побажали непохитної віри у Перемогу.

ВЗГ ХНУВС