Курсанти факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ продовжують стажування на посаді слідчого у практичних підрозділах Національної поліції.

Для контролю та надання методичної допомоги курсантам професор кафедри криміналістики, судової експертології та домедичної підготовки факультету № 1 ХНУВС Влада Гусєва відвідала практичні підрозділи у Харківській та Полтавській областях.

Під час спілкування з курсантами було наголошено на необхідності виконання та недопущення порушень положень чинного законодавства, Правил етичної поведінки поліцейських, а також обов’язковому дотриманні заходів особистої безпеки. Акцентували увагу на яксній підготовці матеріалів стажування та вимог щодо захисту, перевірили щоденники стажування, надали рекомендації щодо їх складання та оформлення.

Під час перевірки встановлено, що всі курсанти проходять стажування відповідно до затверджених планів під керівництвом наставників від практичних підрозділів і керівників науково-педагогічного складу університету. Умови проходження стажування організовано відповідно до освітньої програми здобувачів освіти.

ВЗГ ХНУВС