Від імені Колегії Міністерства внутрішніх справ України та себе особисто щиро вітаю працівників та ветеранів органів внутрішніх справ і членів їх сімей з професійним святом Днем міліції!

Багато років Ви пліч-о-пліч протидієте злочинності, забезпечуєте захист Конституційних прав та свобод громадян, охороняєте мир і спокій, підтримуєте громадський порядок. На Вашу долю випало пройти випробування на професійну громадянську зрілість в умовах антитерористичного протистояння продовжуючи традиції сивочолих ветеранів. Залишившись вірними Присязі ви продовжуєте виконувати свій професійний обов’язок.

Історія Української міліції пам’ятає всі етапи її розвитку становлення, піднесення, падіння її авторитету в громадянському суспільстві.

Сьогодні, ми перебуваємо на етапі реформування, і я, глибоко переконаний, що завдяки особистому внеску кожного з Вас цей шлях буде пройдено гідно.

Наші співвітчизники дали нам великий аванс своєї довіри, тому необхідно зробити все можливе, щоб її не втратити.

З нагоди свята щиро зичу Вам, Вашим рідним та близьким міцного здоров’я, щастя, миру, добра, злагоди та подальших здобутків в ім’я розквіту незалежної України. Хай тепло людської подяки за добрі справи у сфері правоохоронної діяльності зігріває ваші серця.  

 

З повагою,

Міністр внутрішніх справ України            о/п             А. Б. Аваков