Триває навчальна практика та стажування курсантів факультетів № 1 та № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ у практичних підрозділах Національної поліції України на Хмельниччині.
Сьогодні з курсантами 2-4 курсів зустрілися начальник районного управління поліції в м. Кам’янець-Подільський ГУНП в Хмельницькій області полковник поліції Василь Шкіндюк, декан факультету № 1 полковник поліції Олександр Музичук, заступник декана з навчально-методичної роботи Владислав Невядовський, заступник декана факультету № 4 з навчально-методичної роботи майор поліції Юрій Онищенко, викладачі та курсові офіцери.
Олександр Музичук наголосив, що проведення навчальної практики/стажування в службах і підрозділах Національної поліції України є невід’ємною складовою, частиною практичної підготовки курсантів денної форми навчання, яка здійснюється з метою закріплення теоретичних знань, отриманих курсантами під час вивчення навчальних дисциплін відповідно до напряму підготовки, набуття та вдосконалення професійних навичок і вмінь, необхідних їм для виконання обов’язків за певними посадами, та освоєння прийомів роботи органів поліції.
Василь Шкіндюк зазначив, що курсантів університету, які проходять навчальну практику та стажування, залучають до несення служби та патрулювання міста, до чергування на «Пунктах незламності», вони беруть активну участь у проведенні слідчих дій, сумлінно виконують поставлені завдання.
Представники університету перевірили проходження навчальної практики/стажування курсантами, зокрема, умови несення служби, правильність ведення індивідуальних щоденників, а також їхню співпрацю з наставниками та керівниками практики/стажування.

ВЗГ ХНУВС