Напередодні дня Збройних Сил України відділом соціально-гуманітарної роботи для здобувачів вищої освіти і кураторів груп факультетів № 2 та № 3 Харківського національного університету внутрішніх справ було організовано відвідування концерту у Вінницькій обласній філармонії ім. М. Д. Леонтовича.

Це вже не перша зустріч курсантської молоді з професійними митцями філармонії м. Вінниця. Усі пісні вечора були присвячені українським захисникам та їх рідним, любові до своєї Батьківщини та близьких. Музична програма, як завжди, була різноманітною, й складалася з творів українських виконавців минулого та сучасності у виконанні Володимира Полторацького, народної артистки України Ірини Швець, Ольги Плакидюк, Наталії Бурмістрової, Антона Лазаренка. Усі виконання звучали під віртуозний і невимушений аккомпанемент інструментального гурту «Квартет».

Ведуча вечора наприкінці концерту підкреслила, що такі заходи стають традиційними зустрічами друзів, під час яких і глядачі, й артисти отримують великий заряд позитиву та віри у Перемогу й незламність України.

ВЗГ ХНУВС