Відділом рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи Харківського національного університету внутрішніх справ організовано та проведено онлайн-зустрічі з випускниками 11-х класів Харківської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 102 Харківської міської ради Харківської області, Комунального закладу «Вінницький ліцей № 16», а також з учнями випускних класів п’ятьох загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів м. Мерефа Харківської області.
До заходу долучилися помічник ректора Віктор Слиш, заступник декана факультету № 6 Костянтин Свердлін, курсант 2 курсу факультету № 3 Деніс Дрознік.
Незважаючи на відсутність електроенергії, в зустрічах взяли участь понад 54 випускники, які ставили запитання про умови вступу, про іспити з фізичної підготовки, порядок подачі електронних заяв і документів. Дівчат цікавили професії психолога, аудиторів і бухгалтерів, а хлопці запитували про можливість займатися спортом в університеті, підвищувати свої спортивні здібності.
Майбутнім абітурієнтам розповіли про переваги навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ, подальше працевлаштування, ознайомили з роботою підготовчих курсів, військової кафедри. Начальниця відділу Олена Чорноус зосередила увагу на правильному заповненні анкети кандидата на навчання за державним замовленням на порталі osvita.np.gov.ua.

ВЗГ ХНУВС