Старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії з проблем інформаційних технологій та протидії злочинності у кіберпросторі Харківського національного університету внутрішніх справ Захар Демидов взяв участь у вебінарі «Acting with Urgency: Mitigating Risk to the Critical Infrastructure Sector in Ukraine».
CRDF Global провів віртуальний захід, присвячений руйнівним загрозам сектору критичної інфраструктури (КІ), приділяючи особливу увагу ризикам кібербезпеки та фізичної безпеки в Україні.
Основна тема заходу наголошує на важливості невідкладних дій щодо реагування на нагальні загрози безпеці критичного сектора інфраструктури, що впливають на ширшу міжнародну систему. Акцентуючи увагу на руйнуваннях і проблемах воєнного часу, що продовжуються, від яких страждає Україна, учасники дискусії підкреслили партнерам, що допомога має бути своєчасною і спрямованою на пом'якшення довгострокових наслідків у секторі критичної інфраструктури та за його межами.
Цей захід мав об'єднати фінансові агентства, які мають програму забезпечення дотримання санкцій. Крім того, були розглянуті можливі рішення для умов воєнного часу в Україні та поінформувано партнерів про методи вирішення глобальних проблем, подібних до тих, що існують у Східній Європі.

ВЗГ ХНУВС