Відділом соціально-гуманітарної роботи організовано відвідування здобувачів вищої освіти концерту барокової музики з нагоди 300-річчя з дня народження Григорія Сковороди. Концерт був проведений за ініціативою міжнародної громадської організації культурного спрямування «Новий Акрополь» у приміщенні Вінницького обласного художнього музею.

Відібрані для концерту твори всесвітньо відомих виконавців – Баха, Гайдна, Моцарта, Бетховена – звучали або були написані у часи, коли жив Григорій Сковорода, тому представлений репертуар демонстрував той музичний фон, на тлі якого великий філософ писав свої твори, зокрема, й музичні, адже, як відомо, його неодмінною супутницею завжди була сопілка.

Твори європейської камерної музики виконував вінницький музичний педагог і композитор Олег Резцов. Він також надав авторське пояснення відібраного музичного матеріалу: біографічні та історичні умови написання, місце у музичній культурі доби бароко та творчості конкретного автора, тематичний зв’язок з творчістю великого українського філософа.

ВЗГ ХНУВС