Волонтерський рух в Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ об’єднує та згуртовує здобувачів вищої освіти задля добрих справ, бо саме завдяки соціальній діяльності набуваються практичні життєві орієнтири, досвід та можливість реалізувати себе у служінні суспільству.

Цими днями волонтери – курсанти Родіон Михайленко, Світлана Півоварова, Артем Величко, Богдан Синьогуб, Дмитро Завидний, Кирило Малофєєв, Максим Товстуха, Дмитро Крупецьких і студентки Майя Мартиненко, Анастасія Чала та Антоніна Ткач у черговий раз долучилися до плетіння маскувальних сіток для українських захисників. 

 «Волонтери нашого закладу вищої освіти допомагають Благодійному фонду «Дзеркало добра» з плетіння маскувальних сіток. Наш маленький внесок у добру справу неодмінно приблизить перемогу нашої України. Ми віримо в ЗСУ! Все буде Україна!», – говорить голова волонтерського сектору студентсько-курсантського Парламенту, курсантка 3 курсу Єлизавета Шевцова, яка разом із волонтерами активно працює на загальний результат. 

Сумська філія ХНУВС