На кафедрі кримінального процесу та організації досудового слідства факультету № 1 ХНУВС під керівництвом Тетяни Фоміної відбулось чергове засідання наукового гуртка, у якому взяли участь в очно-дистанційному форматі курсанти факультетів №№ 1, 2, 4 та науково-педагогічні працівники кафедри.
Тема засідання «Проведення слідчих (розшукових) дій в умовах воєнного стану» викликала зацікавленість у гуртківців та бажання презентувати свої наукові здобутки. До роботи гуртка долучився випускник університету – слідчий слідчого відділення відділу спеціальної поліції ГУНП в Харківській області Андрій Мартовицький, який окреслив практичні аспекти огляду місця події на деокупованих територіях.
Курсанти виступили з доповідями та обмінялися думками. Особливу увагу молоді науковці звернули на порядок ексгумації трупа під час огляду місця події, використання технічних засобів фіксації під час проведення слідчих (розшукових) дій, допит військовополонених під час кримінального провадження. Керівниця гуртка визначила проблемі теоретичні та практичні питання щодо теми засідання гуртка.

ВЗГ ХНУВС