28 жовтня 2022 року на базі Харківського національного університету внутрішніх справ в онлайн-режимі відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Протидія корупції: правове регулювання і практичний досвід».
Початок роботи конференції о 10:00.
У роботі конференції запланована участь працівників вітчизняних і закордонних правоохоронних органів, професорсько-викладацького складу, науковців і здобувачів закладів вищої освіти, представників наукових установ, у тому числі зарубіжних.
Під час наукового заходу планується розглянути низку проблемних питань, пов’язаних із протидією корупції, зокрема: правові та практичні аспекти формування доброчесності у суспільстві; проблеми розвитку інституту антикорупційних уповноважених; проблеми кваліфікації, розслідування та притягнення до відповідальності за корупційні та пов’язані з корупцією правопорушення тощо.
За результатами роботи конференції планується публікація збірника наукових праць із присвоєнням DOI (Digital Object Identifier).
Підключитися до роботи конференції можна за наступним посиланням: https://us02web.zoom.us/j/82499729458?pwd=b21tOGt3Q2pmMkg0Z1pZS3NuMTJzQT09
Ідентифікатор конференції: 824 9972 9458
Код доступу: hMMqJ@u8N3

ВЗГ ХНУВС