У межах взаємодії Харківського національного університету внутрішніх справ із Національною школою суддів України працівники кафедри протидії кіберзлочинності факультету № 4 Олександр Манжай та Віталій Носов взяли участь у програмі з підвищення кваліфікації працівників місцевих та апеляційних судів. Учасниками заходу стали 229 працівників суду з усіх регіонів України. Представники університету провели тренінги за темами: «Мережа інтернет. Принципи її функціонування» та «Основи кібербезпеки. Практичні поради для працівників апаратів судів».

Заступниця директора Харківського регіонального відділення Національної школи суддів України Яна Шевцова зазначила, що «взаємодія з Харківським національним університетом внутрішніх справ триває майже 10 років. У 2013 році університет, єдиний серед вищих закладів освіти Харкова, зміг надати комп'ютерні робочі місця для одночасного проведення іспиту 165 кандидатів на суддівські посади».

Учасники заходу подякували тренерам за змістовні та цікаві тренінги і висловили сподівання, що університет й надалі братиме участь в освітніх заходах на базі Національної школи суддів України.

ВЗГ ХНУВС