Шановні курсанти-першокурсники Харківського національного університету внутрішніх справ!

Від імені великої команди Міністерства внутрішніх справ України та себе особисто щиро вітаю вас із визначною подією у вашому житті – складанням Присяги працівника поліції!

Приєднатися до великої родини поліцейських – це висока суспільна місія та великий обов’язок перед державою! Промовляючи слово «присягаю», саме в цю мить ви робите один із найбільш важливих кроків у житті, після якого ваш шлях не обіцяє бути простим, але точно цікавим, захопливим і значущим як для вас особисто, так і для ваших родин та нашої країни.

Сьогоднішня подія – це початок нового, професійного періоду вашого життя, періоду нових знань і можливостей, а також періоду набуття зрілості та усвідомлення відповідальності перед державою, людьми, близькими та рідними, перед самими собою.

Я пишаюся вами, що в цей непростий воєнний час ви обрали професію правоохоронця, захисника, служителя Закону.

Вірю, що ви віддано й сумлінно служитимете Українському народові та Українській державі, плекатимете в собі кращі людські риси, будете гідно нести звання курсанта та станете прикладом професійної майстерності.

Нехай провідниками вашого життя завжди будуть любов до України, вірність присязі, чесність, людяність, справедливість i Закон.

Бажаю вам бути духовно сильними й стійкими, постійно підвищувати свій рівень професіоналізму, фізичної підготовки та витривалості, сумлінно виконувати свої обов’язки.

Зичу вам перемоги, миру, добра, міцного здоров’я, старанності в навчанні й наполегливості в досягненні поставленої мети!

Слава Україні!

Міністр внутрішніх справ України Денис МОНАСТИРСЬКИЙ