Зі студентами-першокурсниками денної форми навчання факультету № 6 проведено три організаційні онлайн-зустрічі за участі проректора університету Михайла Бурдіна, декана факультету Оксани Брусакової, заступника декана Сергія Загороднього, методистів навчальних курсів та голови студентської ради факультету.

Михайло Бурдін привітав студентів зі вступом до Харківського національного університету внутрішніх справ, побажав успіхів у навчанні, здобуття омріяної професії та всебічного розвитку. 

Оксана Брусакова представила студентам методистів навчальних курсів, поінформувала про особливості й переваги навчання студентів на факультеті № 6, про необхідність дотримання принципів академічної доброчесності та етики академічних взаємовідносин, оформлення відповідної декларації та договору про надання освітніх послуг.

Декан факультету закликала студентів старанно навчатися, опановувати навчальну програму, використовуючи для цього ресурси сервера дистаційного навчання та системи управління дистанційним навчанням Moodle.

Сергій Загородній наголосив на важливості використання студентами ресурсів електронної бібліотеки університету, їх участі у науковій роботі у складі наукових гуртків кафедр, у секціях тощо.

Голова студентської ради факультету № 6 Юлія Слободянюк від імені студентської спільноти привітала першокурсників зі вступом до університету, поінформувала про діяльність студентського активу та запросила долучатися до студентського самоврядування.

На всі запитання студенти отримали вичерпні відповіді.

ВЗГ ХНУВС