Старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії з проблем інформаційних технологій та протидії злочинності у кіберпросторі Харківського національного університету внутрішніх справ Захар Демидов взяв участь у вебінарі «When Disaster Strikes: How to Solve Recovery Nightmares for Good».

Незважаючи на всі зусилля, неможливо усунути всі ризики для технологічної інфраструктури організацій. Після пошкодження повільне або неповне відновлення протоколу шкодить репутації компанії та заважає співробітникам виконувати свої обов’язки. У сучасному ландшафті дуже важливо, щоб компанія могла довіряти своїм можливостям відновлення. За допомогою правильного стороннього рішення можна захиститися від наслідків лиха, навіть якщо воно не може повністю усунути ризик.

Під час вебінару експерти з даних дослідили реальні ризики втрати даних і висвітлили реальні способи зменшення цих вразливостей. Було обговорено небезпеку втрати даних через застарілу стратегію відновлення; як використовувати показники для оцінки та покращення ефективності відновлення; які критерії не підлягають обговоренню при визначенні правильного партнера з програмного забезпечення.

ВЗГ ХНУВС