Старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії з проблем інформаційних технологій та протидії злочинності у кіберпросторі Харківського національного університету внутрішніх справ Захар Демидов взяв участь у вебінарі «Best Practices To Minimize Fraud & Improve Customer Personalization».

Шахрайство продовжує зростати з року в рік. Понад 45 % людей, які користуються банківськими картками, стикалися з крадіжкою фінансових даних за останні роки. Передбачається, що широке застосування високозахищеного чіпа EMV на кредитних і дебетових картках значно зменшить шахрайство. Проблема полягає в тому, що «шахраї» стають розумнішими, і компаніям потрібно відповісти тим же, за допомогою більш складних рішень.

На вебінарі учасники дізналися: як запобігти неочікуваним витратам через шахрайство, які виходять за межі прибутку; запобігання шкоди бренду та репутації; чому впровадження надійного технологічного рішення в режимі реального часу для боротьби з шахрайством може покращити програми customer360, отримуючи конкурентну перевагу; передові технологічні архітектури для оптимального запобігання шахрайству та аналітики.

Була презентована платформа даних у реальному часі Aerospike, яка дозволяє організаціям миттєво діяти на мільярди транзакцій, одночасно зменшуючи площу сервера до 80 %. Вона забезпечує додатки в режимі реального часу з передбачуваною субмілісекундою продуктивність від терабайтів до петабайтів даних із п’ятьма дев’ятками безвідмовної роботи з глобальним розподілом.

За результатами вебінару Захар Демидов отримав відповідний сертифікат.

ВЗГ ХНУВС