Харківський національний університет внутрішніх справ багато уваги приділяє профорієнтаційній роботі з молоддю. Так на базі Слатинського навчально-виховного комплексу за ініціативою декана факультету права та масових комунікацій Валерія Московця відбулася зустріч випускників навчальних закладів Дергачівського відділу освіти з представниками Харківського національного університету внутрішніх справ, практичних підрозділів ГУ МВС України в Харківській області, спеціалістами  відділу освіти Дергачівської районної державної адміністрації. 

На зустрічі були присутні школярі Слатинського, Безруківського, Козачолопанського, Токарівського навчально-виховних комплексів, а також Великопроходівської,  Прудянської, Черкаськолозівської і Руськолозівської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів. Молоді розповіли про вищий навчальний заклад, напрями та спеціальності за якими готують фахівців, а також правила прийому та умови вступу до факультету права і масових комунікацій – єдиного в університеті, де навчаються студенти на умовах контракту. Факультет має всі умови для успішного навчання – належну матеріально-технічну базу, сучасні аудиторії, лекційні зали, оснащені мультимедійною технікою тощо.

Молоді запропонували переглянути відеофільм про вищий навчальний заклад, а також презентували рекламну продукцію  – буклети, газети. Усіх присутніх на зустрічі юнаків і дівчат Валерій Московець запросив до університету на День відкритих дверей, який відбудеться 13 грудня поточного року.

ВЗГ ХНУВС