Голова Школи наукового лідерства Харківського національного університету внутрішніх справ Віталій Найда став стипендіатом Стипендіальної програми «Завтра.UA». Головна її мета – сприяння формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни.

Стипендіати програми відбираються щорічно на відкритому всеукраїнському конкурсі. До участі запрошуються всі студенти та курсанти українських ЗВО – університетів, академій та інститутів будь-якої форми власності 3–6 курсів денної форми навчання, громадяни України, віком до 35 років включно.

Віталій Найда чотири рази подавався на отримання стипендії у попередні роки, доходив до заключного третього етапу, але через значну конкуренцію не проходив далі. Та, сповідуючи закладені під час навчання в університеті цінності – наполегливість і непохитність у досягненні мрії, – успіху було досягнуто. З жовтня 2021 року по серпень 2022 року Віталій Найда пройшов три етапи програми та підготував конкурсну роботу «Діяльність здобувачів освіти ЗВО з віктимологічного запобігання кримінальним правопорушенням: досвід та перспективи розвитку» під науковим керівництвом професора кафедри кримінального права і кримінології ХНУВС доктора юридичних наук, професора Юрія Орлова, яка була високо оцінена незалежними фаховими експертами. Окремо експерти програми оцінювали наукову та громадсько-соціальну діяльність конкурсантів.

«Завтра.UA» – перша приватна загальнонаціональна програма в Україні, метою якої є виховання нового покоління українців з відмінною освітою та сильним почуттям громадянської відповідальності. За чотирнадцять років дії програми, понад 2600 студентів стали частиною спільноти «Завтра.UA».

ВЗГ ХНУВС