Керівництвом факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ проведено зустріч зі слухачами магістратури набору 2022 року.

На факультеті № 1 за денною формою навчання здобувають другий (магістерський) рівень вищої освіти 30 слухачів магістратури. Декан факультету № 1 Олександр Музичук ознайомив слухачів магістратури з вимогами освітньо-професійної програми та навчальним планом на 2022/2023 навчальний рік. Він наголосив, що програма сформована як оптимальне поєднання академічних та професійних вимог та орієнтована на формування у здобувачів вищої освіти загальних і фахових компетентностей у сфері права, а також специфічних компетентностей як працівника Національної поліції України.

Заступник декана факультету № 1 з навчально-методичної роботи Владислав Невядовський поінформував про особливості організації та проведення аудиторних навчальних занять, самостійної роботи, практичної підготовки та контрольних заходів: усних, письмових екзаменів та заліків, комп’ютерного та письмового тестування, захисту курсових робіт, матеріалів стажування, тощо.

Заступник декана факультету № 1 Сергій Севрюков наголосив на особливостях несення служби під час воєнного стану, неухильності дотримання статутних вимог та службової дисципліни.

ВЗГ ХНУВС