Керівництвом факультету № 6 проведено онлайн-зустрічі зі студентами денної форми навчання 2 та 4 курсів за спеціальністю «Право», 3 курсу за спеціальністю «Правоохоронна діяльність», 4-х курсів за спеціальностями «Психологія», «Фінанси, банківська справа та страхування». У засіданнях взяли участь декан факультету № 6 Оксана Брусакова, заступник декана Сергій Загородній, методисти курсів Ольга Пугачова, Олена Рінкман, Тетяна Шкітіна та старости навчальних груп.

Декан факультету привітала працівників і студентів із Днем Державного Прапора України та Днем міста Харкова, наголосила на необхідності сумлінного навчання з використанням системи управління дистанційним навчанням Moodle та виконанні умов договору про надання освітніх послуг.

Декан наголосила на безумовному дотриманні правил безпеки кожним здобувачем вищої освіти та необхідності конструктивної комунікації студентів з методистами курсів, кураторами навчальних груп та керівництвом факультету. Також декан факультету підкреслила важливість активної участі студентів в освітній, науковій та громадській діяльності університету.

Сергій Загородній поінформував про особливості навчального процесу першого семестру 2022–2023 навчального року.

ВЗГ ХНУВС