Працівник науково-дослідної лабораторії з проблем інформаційних технологій та протидії злочинності у кіберпросторі Харківського національного університету внутрішніх справ Захар Демидов взяв участь у вебінарі від компаній Cisco «Security Resilience in a Hybrid World», 2 частина.

Стійкість до зовнішніх впливів протистоїть новому світу, в якому все взаємопов'язано. Підприємства працюють, як інтегровані екосистеми з розмитими кордонами між корпораціями, клієнтами, постачальниками та партнерами. Крім того, зв'язки між людьми, пристроями та даними постійно розширюються завдяки мільярдам відкритих, загальних та доступних точок дотику. Підприємства та компанії також пристосовуються до моделей роботи, що постійно змінюються, і гібридна робота нікуди не подінеться.

Оскільки зміни відбуваються швидше, ніж будь-коли, компанії вкладають величезні кошти у масштаби всього підприємства, щоб підвищити стійкість – від фінансової до операційної. Ці ініціативи – від організаційної до стійкості ланцюжка поставок – покликані допомогти підприємствам працювати у нових умовах. На вебінарі розглядали продукт компанії Cisco – Umbrella, що надає хмарну службу мережевої безпеки. Вона блокує складні атаки, а також шкідливе ПЗ, ботнети та фішингові загрози незалежно від порту, протоколу чи додатку. Аналітика продукту використовує машинне навчання для автоматизації захисту від виникаючих загроз до того, як організація, що його використовує, зазнає атаки.

ВЗГ ХНУВС