Курсанти на чолі з представниками науково-педагогічного складу факультетів № 1 та № 3 Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у відкритті військово-патріотичного табору «Юний патріот». Дітей привітали почесні гості – голова Кам’янець-Подільської районної ради Михайло Сімашкевич, голова Китайгородської територіальної громади Юрій Безродний, голова ГО взаємодопомоги Ратуші «Демократична ініціатива» Світлана Антонецька та декан факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Олександр Музичук.

Звертаючись до дітей, гості наголосили, що в таборі створено всі необхідні умови для того, щоб навчатися, отримувати нові знання, опановувати навички майбутньої професії.

Викладачі та курсанти університету влаштували для дітей відкрите тренування з таїландського боксу та кікбоксингу, продемонстрували прийоми самооборони. Представники Школи наукового лідерства провели повчальні бесіди щодо дотримання правил дорожнього руху, правил поводження у відкритих водоймах, розважально-ігрові конкурси, вікторини та ін.

ВЗГ ХНУВС