Шановні колеги!

Від імені багатотисячного колективу Міністерства внутрішніх справ України та себе особисто дозвольте щиро привітати вас із професійним святом – Днем працівників кадрової служби Міністерства внутрішніх справ України!

Упевнений, що кожен з нас може пишатися вами, вашою плідною та невтомною працею. 

Безперечним фактом є те, що єдність будь-якого колективу, насамперед, залежить від якості складу кадрів. Особливе значення це має в той час, коли від належної підготовки персоналу залежить не тільки доля окремо взятих людей, а й стабільність розвитку держави загалом. 

У цей складний для всіх нас час, коли держава вже шостий місяць перебуває в активній фазі протистояння збройній агресії російської федерації проти України, наші міста потерпають від ворожих ракетних обстрілів, від яких потерпають невинні мирні люди, наш колектив має непохитно триматися пліч-о-пліч. 

Переконаний, що ваші професіоналізм, знання, досвід, жага до вдосконалення, високі людські та моральні якості, потужний потенціал розвитку відкривають нам усім широкі можливості ефективно організовувати роботу з персоналом у Міністерстві внутрішніх справ України загалом і разом вести нашу країну до непохитної єдності з європейськими цінностями!

Дорогі мої колеги, щиро дякую за вашу самовіддану працю, високе прагнення та успішну діяльність в умовах такого непростого для всіх нас часу!

Бажаю вам сміливих ідей, великого ентузіазму, плідної та наполегливої праці, яка зараз так важлива для наближення нашої перемоги!

Усе буде Україна!

Міністр внутрішніх справ України Денис МОНАСТИРСЬКИЙ