Старша викладачка кафедри іноземних мов факультету № 4 ХНУВС Лариса Сазанова  і представник відділу комунікації Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області провели бінарне заняття з іноземної мови професійного спрямування для курсантів навчальної групи 201 факультету № 1.

Під час практичного заняття «Крадіжка речей у готелі» було обговорено приклади крадіжки з готельного номера та правила, яких необхідно дотримуватися, щоб уникнути неприємностей. Розглянуто також типові ситуації, які можуть виникнути під час спілкування поліцейського з потерпілими, свідками чи персоналом готелю.

Зацікавленість майбутніх фахівців викликала інформація про особливості роботи та основні завдання відділу комунікації щодо оприлюднення інформації діяльності поліції на офіційному веб-сайті та в соціальних мережах, взаємодії зі ЗМІ та інформування громадськості про діяльність поліції.

Проведення бінарного заняття сприяло розвитку вмінь та навичок, необхідних для успішного обміну інформацією за темою заняття та розширенню знань про специфіку роботи підрозділів Національної поліції України.

ВЗГ ХНУВС