З метою підвищення якості практичної підготовки здобувачів вищої освіти доцент кафедри іноземних мов факультету № 4 ХНУВС Олег Гончарук і представник відділу комунікації Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області провели бінарне заняття з дисципліни «Іноземна мова професійного спрямування» на тему «Напрямок руху пішоходів» для курсантів факультету № 4. 

На практичному занятті курсанти опрацювали з викладачем ключові слова та фрази, необхідні для того, щоб пояснити або запитати дорогу та розглянули типові ситуації за темою. Працівник поліції розповів курсантам про специфіку роботи відділу комунікації, завдяки якому громадяни оперативно отримують інформацію про події та правопорушення, які трапляються на території міста, пояснив курсантам, як має поводити себе інспектор із комунікації на місці події під час спілкування з представниками ЗМІ.

Бінарні заняття сприяють розвитку вмінь та навичок, необхідних для успішного обміну інформацією, та розширенню знань щодо специфіки роботи відділу комунікації.

ВЗГ ХНУВС