Керівництвом факультету № 6 проведено онлайн-зустріч зі студентами перших курсів денної форми навчання за спеціальностями «Право», «Психологія», «Кібербезпека», «Фінанси, банківська справа та страхування». В ній взяли участь декан факультету № 6 Оксана Брусакова, заступник декана Сергій Загородній, методисти курсів Олена Рінкман та Ольга Пугачова.

Під час зустрічі  декан факультету наголосила на необхідності сумлінного навчання студентів з використанням системи управління дистанційним навчанням Moodle та виконанні умов договору про надання освітніх послуг.

Особливу увагу учасників зустрічі було зосереджено на безпеці кожного здобувача вищої освіти та необхідності їх комунікації з методистами курсів, кураторами навчальних груп та керівництвом факультету.

Оксана Брусакова також акцентувала увагу присутніх на неухильному дотриманні студентами та працівниками факультету вимог Закону України «Про заборону пропаганди російського нацистського тоталітарного режиму, збройної агресії російської федерації як держави-терориста проти України, символіки воєнного вторгнення російського нацистського тоталітарного режиму в Україну».

ВЗГ ХНУВС