Науково-педагогічний склад кафедри адміністративного права та процесу факультету № 1 продовжує активно підвищувати свій професійний рівень.  Доцентка кафедри Ірина Казанчук пройшла навчальний онлайн-курс «Права людини для держслужбовців» на платформі Prometheus.

Навчальний курс складається з шести модулів, які містять теоретичні знання, а також практичні техніки з таких важливих питань:  якою є роль державного службовця у сфері забезпечення прав людини, які обов’язки покладаються на нього; державні органи та громадські інституції як міжнародні механізми захисту прав людини, форми їх діяльності; які існують обмеження прав людини та основоположних свобод за національним законодавством, у тому числі в умовах воєнного стану; що таке гендерна рівність в контексті прав людини; які існують форми дискримінації; недискримінаційна лексика та поведінка державного службовця тощо.

За результатами проходження цього курсу Ірина Казанчук успішно склала тестові завдання та отримала відповідний сертифікат. Отримані знання та практичні навички будуть використані під час проведення навчальних занять для здобувачів вищої освіти в ХНУВС.

ВЗГ ХНУВС