Вихідного дня курсанти 2-го та 3-го факультетів Харківського національного університету внутрішніх справ і слухачі кафедри військової підготовки Вінницького національного аграрного університету взяли участь у спортивних змаганнях. Звертаючись до учасників змагань, перший проректор ХНУВС Олександр Моргунов підкреслив важливість фізичної культури та спорту в житті молоді, побажав натхнення та перемоги учасникам спортивного свята. У заході взяли участь проректори Сергій Бортник, Анатолій Клочко, представники структурних підрозділів ХНУВС.

Розпочалися змагання військово-патріотичною естафетою, яка включала виконання комплексу вправ: згинання та розгинання рук в упорі лежачи зі стрибком, розбирання автомата, медичну допомогу – накладання турнікету для зупинки крові при пораненні та транспортування потерпілого, перекиди через голову. Для всіх присутніх також було проведено інструктаж щодо дотримання правил поводження з вибухонебезпечними предметами, який провів старший викладач кафедри військової підготовки ВНАУ Олександр Возний.

Завершилися змагання перетягуванням канату між командами університетів. Усі учасники заходу отримали заохочувальні призи, а також потужний заряд бадьорості та позитивних емоцій.

ВЗГ ХНУВС