Доцент кафедри юридичних дисциплін Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Наталія Дуравкіна взяла участь у практичному онлайн-семінарі від Google «Цифрові інструменти Google для вищої освіти».

Захід щодо використання цифрових інструментів для представників вищої та фахової передвищої освіти був організований в межах співпраці Google Україна та Міністерства освіти і науки України. Під час заходу було розглянуто головні переваги та особливості рішень Google for Education для вищої та фахової передвищої освіти, а саме: основи Google Workspace for Education. Огляд основних освітніх інструментів та функцій. Переваги в здійсненні управління закладом освіти; практичні рекомендації щодо ефективного використання Google Академія; демонстрація можливостей Розширеного пошуку Google та Google Сповіщень; обробка даних: як використовувати Google Public Data, Dataset Search, Google Data Studio та Google Cloud Platform для наукової діяльності; оновлення і доповнення цифрових інструментів Google Workspace for Education для оптимізації освітнього процесу онлайн.

Результатом участі є удосконалення професійної компетентності, а саме її цифрового компоненту, що підтверджує відповідний сертифікат.

Сумська філія ХНУВС