Під час засідання ректорату колективу Харківського національного університету внутрішніх справ представили нового першого проректора. На цю посаду призначено декана факультету № 3 доктора юридичних наук, доцента, підполковника поліції Олександра Моргунова. Донедавна цю посаду обіймав доктор юридичних наук, доцент, полковник поліції Дмитро Швець, який зараз очолює Одеський державний університет внутрішніх справ.

Олександр Моргунов, працюючи в університеті, зарекомендував себе як професіонал своєї справи, відповідальна та виважена людина. Він отримав вищу юридичну освіту в університеті, став доктором юридичних наук, брав безпосередню участь у впровадженні реформ Національної поліції, у міжнародних проєктах, знає, які цілі та завдання стоять перед університетом та колективом. Новопризначений перший проректор пообіцяв виправдати високу довіру та докласти всіх зусиль для виконання нагальних завдань.

Також на засіданні ректорату Валерій Сокуренко вручив Грамоту Міністерства внутрішніх справ України за зразкове виконання посадових обов’язків, особисту ініціативу і самовідданість, високий професіоналізм та з нагоди річниці Національної поліції України провідному фахівцю відділу зв’язків з громадськістю Галині Куриловій.

ВЗГ ХНУВС