У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулися урочисті заходи з нагоди випуску студентів факультету № 6 заочної форми навчання.

В актовому залі університету зібралися керівництво навчального закладу, особовий склад, гості, батьки та рідні випускників.

Цього року за заочною формою навчання університет закінчили 1116 чоловік, з яких 114 з присудженням ступеня вищої освіти бакалавр і 1002 – спеціаліст. За спеціальністю «Правознавство» дипломи отримали 1008 осіб, серед яких 169 чоловік, що працюють у підрозділах поліції. 68 чоловік отримали дипломи за спеціальністю «Психологія» і 40 випускників – за спеціальністю «Фінанси і кредит».

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих у боротьбі за вільну, незалежну Україну та надали право відмінникам навчання покласти квіти до пам’ятника працівникам правоохоронних органів, які загинули при виконанні службових обов’язків.

Випускників привітав ректор університету Валерій Сокуренко. Він побажав усім успіхів та натхнення в роботі, професійного становлення, а також ніколи не забувати рідну Альма-матер – університет, викладачів і наставників, які щедро ділилися протягом усіх років навчання своїми знаннями та досвідом. Також ректор вручив 121 диплом з відзнакою випускникам-відмінникам.

Після завершення церемонії вручення дипломів від імені науково-педагогічного складу випускників привітала завідувач кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6,доктор юридичних наук, професор Ольга Гетьманець.

Костянтин Костин від імені випускників подякував за знання, терпіння та настанови і зазначив, що вони завжди пам’ятатимуть роки навчання в університеті, як одні з найкращих у своєму житті.

Завершилася церемонія вручення дипломів виступом представників художньої самодіяльності вищого навчального закладу та фотографуванням на згадку.

 

ВЗГ ХНУВС