Для курсантів першого курсу факультетів № 1 та № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ розпочалася ознайомча практика на базі Кам’янець-Подільського районного управління ГУНП в Хмельницькій області.

Керівництвом факультетів, науково-педагогічними працівниками, а також представниками кадрового апарату ГУНП в Хмельницькій області та Кам’янець-Подільського районного управління поліції було проведено інструктаж щодо порядку проходження ознайомчої практики. Були доведені загальні питання щодо дотримання дисципліни та законності під час виконання службових обов’язків, ознайомлено з конкретними ділянками роботи в структурних підрозділах органів Національної поліції, зокрема, в Кам’янець-Подільському районному управлінні, необхідності закріплення одержаних курсантами знань щодо діяльності органів та підрозділів Національної поліції.

Мета практики полягає у закріпленні курсантами теоретичних знань, отриманих під час навчальних занять, та набуття практичних навичок, що відповідають кваліфікаційним вимогам до їхньої майбутньої професії.

Під час практики курсанти будуть знайомитися зі структурою районного управління, діяльністю його служб – слідчого відділу, секторів дізнання, криміналістичного забезпечення, ювенальної превенції, публічного порядку, превенції, моніторингу, водної поліції, адміністративної практики, контролю за обігом зброї та відділу кримінальної поліції.

ВЗГ ХНУВС