Директорка Департаменту освіти, науки та спорту МВС України Інна Ящук представила колективу Одеського державного університету внутрішніх справ нового ректора — доктора юридичних наук, доцента, заслуженого працівника освіти України, полковника поліції Дмитра Швеця. Колектив Харківського національного університету внутрішніх справ вітає із призначенням на високу і відповідальну посаду.

Шановний Дмитре Володимировичу! Сім років Ви чесно і самовіддано працювали поруч із нами, вболівали за університет, його розвиток, впроваджували визначені Міністерством внутрішніх справ реформи, інноваційні підходи в освітній і науковий процес для підвищення якості підготовки поліцейських кадрів. 

Ваші працелюбність, величезна відповідальність, самодисципліна, виваженість і толерантність є прикладом керівника нової формації, здатного приймати обґрунтовані, виважені рішення та вести за собою колектив. Ви обіймали керівні посади в університеті, багато працювали над собою. Ми знаємо і цінуємо Вас, як інтелігентну, щиру, відкриту серцем і душею людину, віддану обраній справі та великого патріота України. Бажаємо, щоб притаманні Вам лідерські та організаційні якості, сміливість, далекоглядність і бажання йти в ногу з часом сприяли Вам у подальшій роботі.

Бажаємо Вам великої довіри та підтримки колективу Одеського державного університету внутрішніх справ, що стануть підґрунтям для подальшої успішної діяльності, реалізації планів і задумів. Міцного Вам здоров’я, невичерпної енергії та творчого натхнення на нові великі справи в ім’я Українського народу та нашої держави.

Слава Україні!