Особовий склад факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ, що зараз дислокується у м. Кам’янець-Подільський, у своїй освітній діяльності завжди керується девізом «Здоровий спосіб життя – запорука успіху!». Змагання, участь у спортивних заходах допомагають розвивати професійні якості майбутніх правоохоронців.

За сприяння викладачів кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки факультету № 3 – заслуженого майстра спорту із кікбоксінгу Дмитра Константінова та заслуженого майстра спорту України з таїландського боксу Богдана Лукіна спільно із працівниками місцевого районного управління поліції було проведено легкоатлетичний забіг на відстань 3 км парковою зоною м. Кам’янець-Подільський. У спортивному заході під керівництвом декана факультету Олександра Музичука взяли участь сто курсантів факультету та двадцять працівників Кам’янець-Подільського РУП.

Такі спільні заходи відкривають багато можливостей як для курсантів, так і для викладачів університету, допомагають обмінятися досвідом та отримати нові знання, що у подальшому дозволить підсилити практичну складову навчання у ХНУВС.

Особовий склад факультету № 1 примножує добрі традиції на Поділлі, що з ініціативою сприймають і місцеві правоохоронці, і громада.

ВЗГ ХНУВС