Старша викладачка кафедри іноземних мов факультету № 4 ХНУВС взяла участь у Міжнародному підвищенні кваліфікації (вебінарі) «Using the opportunities of cloud service in online learning for the humanities using the Zoom and Moodle platforms» («Використання можливостей хмарних сервісів в онлайн навчанні для гуманітарних спеціальностей з використанням платформи Zоom та Moodle»), організатором якого є Інститут науково-дослідний Люблінського науково-технологічного парку та IESF Міжнародна фундація науковців та освітян.

Лариса Сазанова прослухала такі теми: «Основні типи комунікативної взаємодії в мережі «Інтернет». Вебконференція (інтернет-конференція)», «Організація дистанційного навчання в системі Moodle Перші кроки», «Створення електронного навчального курсу на платформі Moodle», «Наповнення електронного навчального курсу інформацією про навчальну дисципліну на платформі Moodle», «Вебінар як форма дистанційного інтерактивного навчання», «Створення дистанційного курсу та робота з таблицями на платформі Moodle» та інші.

Викладачка отримала досвід з наповнення електронного навчального курсу з дисципліни на платформі Moodle, ефективного поєднання онлайн та офлайн навчання, встановлення та запуск системи дистанційної освіти за допомогою платформи Moodle. За результатами проходження курсу отримано міжнародний сертифікат за такими дисциплінами: English for police officers, English for law enforcement students, English for cybercrime professionals (1.5 ECTS (45 годин: з них 12 годин лекцій, 20 годин практичних занять та 13 годин самостійної роботи).  

ВЗГ ХНУВС