Ландшафт кіберзагроз змінюється щодня, що є каталізатором розвитку технологій захисту. Працівники науково-дослідної лабораторії з проблем інформаційних технологій та протидії злочинності у кіберпросторі Харківського національного університету внутрішніх справ Захар Демидов і Микола Мордвинцев взяли участь у вебінарі, що організувала IT Distribution спільно з компанією Nakivo – розробником рішень для резервного копіювання та відновлення.

Компанія NAKIVO презентувала нові функції покращення свого рішення NAKIVO Backup & Replication для безперервного резервного копіювання та швидкого відновлення віртуальних машин.

На вебінарі експерти показали корисні рішення для забезпечення надійності, стійкості і доступності своїх налагоджених систем. Обговорювались також прогнози в галузі резервного копіювання: ефективна боротьба з програмами-вимагачами за рахунок використання стрічкових накопичувачів, цілодобової доступності та післяаварійного відновлення. Проводили технічний огляд оновлених функцій NAKIVO Backup & Replication.

ВЗГ ХНУВС